Alkaa pikkuhiljaa vituttamaan tämmöinen meno. Kuukaudessa olen siis laihtunut 1,5 kiloa. Aivan liian vähän, kun pitäisi kesällä olla kesäkunnossa. Tämänhetkinen tilanne siis 77,0 kg

Nähtävästi pitäisi vähentää syömistä, mutta minkä sille voi jos on nälkä? Lenkkeilyä en juuri pysty lisäilemään, sillä koulu vie kuitenkin niin paljon aikaa. Nytkin pitäisi vain olla lukemassa kokeisiin. Kaikista ihaninta kuitenkin on, että kesälomaan on jäljellä enää 3 viikkoa! Ajatella, KOLME. Sitten on taas yksi kouluvuosi mennyt ja vuoden lähempänä se tilanne, kun muutan kotoa. Vuoden lähempänä tapahtuma ajokortti. Kummallista kyllä, taidan enemmän odottaa ajokortin saantia, joka on vasta vuoden päästä, kun tulevaa kesää. Lähinnä luultavasti siksi, että silloin elämä helpottuu kummasti. Ei tarvitse aina olla pyytelemässä jotain hakemaan juomisia ja niin edelleen. Ja niin. Pääsee baareihin... tai ainakin osaan niistä.

Perjantaina äiti osti mulle syntymäpäivälahjaksi marimekolta ihanan mekon. Olin niin kahden vaiheilla että kumman koon otan. 38, vai 40. Päädyin sitten 40, sillä voi tietenkin olla etten laihdukaan ennen serkun rippijuhlia ja mitä lie. 38 ei kuitenkaan kiristänyt muutakuin rintojen kohdilta, ja olin hieman yllättynyt. Sama yllätys tuli lauantaina intersportissa. koon 40 espritin lenkkeily/urheilu housut oli väljät. Ostin ne kuitenkin, sillä tykkäsin niistä jaja. Oli kiire mennä valitsemaan vanhempien kanssa pyörää. Mulle taas joku yllätys. Ostivat sitten meille toisen maantiepyörän (se myyjä oli HYVÄNNÄKÖINEN). Mulle ja isälle yhteiseksi, mutta kuitenkin. Illalla äiti patisti mut sen kanssa lenkille. Antoi mulle sen vanhat pyöräilyhousunsa. Sellaset shortsimalliset. JA ERITTÄIN PORNOT. Oli niin pakko laittaa toiset housut päälle. Pyöräiltiin 30 kilometriä. Hulluinta oli se, ettei mulle edes tullut hiki, vaikka vauhtia oli 21-28 km/h koko matkan ajan.

Pitäisi varmaan mennä tekemään vastalihaksia ja lukemaan niihin kokeisiin, että saisin edes jonkimoisen numeron, eikä paino nousisi. Kun vaan saan eka Ruman Bettyn katsottua loppuun..